2015-04-17

İnanılmaz bir keşif: 50 bin yıllık mağarada gelişmiş bir medeniyetin izleri ve HOLOGRAFİK KÜTÜPHANE bulundu.

Adem aleyhisselamdan öncesi, Antik şehirler, Dünyadaki uzaylı izleri, Geçmiş teknoloji devirleri, Holografik kütüphane, Mayalar, Piramitler, Romanya, Slayt, Space Explorer, videolar, Yer altı tünelleri,


2003 yazında, Bucegi dağlarının ayak basılmamış bir bölgesinde, insanlığın tarihini ve kaderini tamamen değiştirebilecek inanılmaz bir keşif yapıldı.

Romanya'da ki Bucegi dağlarının altında yeryüzünün derinliklerinde gelişmiş bir uygarlık tarafından terk edilmiş holografik bir kütüphane bulundu.

Derin yeraltı odalarına, dev masa ve taş sandalyeleri olan devasa odalara çıkan dört ana tünel ve daha alt tüneller var. Bunlar bizden çok daha büyük insanlar için dizayn edilmişler. Yaklaşık 16 adım uzunluğunda varlıklar için. Dünyadışı kökenli olması da mümkün.

Odaların birinde bir projeksiyon odası var. Bu bütün tarihimizi içeriyor ve görsel olarak oynatılabiliyor.





DNA'nızla holografik deneyimler yaşayabileceğiniz bir masa bulunuyor. İstediğiniz herşeyi karıştırabilir, karşılaştırabilir ve gerçek zamanda ne gibi sonuçlar olabileceğini görebilirsiniz.

Bu antik odalar en az 50.000 yıl önce oluşturulmuş. Herbiri birbirine bağlı olan bu odalar, gizemli bir enerji kaynağından güç alan bir kuvvet alanıyla korunuyor.

Yeni gelişmiş yer radarı icatından bu yana dünyanın çeşitli yerlerinde karmaşık ve labirent yeraltı sistemlerine dair şaşırtıcı veriler elde edilmiştir.

Ülkenin karşı tarafına tam 800 km boyunca uzanan uçsuz bucaksız tüneller, Tikal'de ki Maya piramitleri altında haritalandırılmıştır.






Araştırmacıların demesine göre; bu yarım milyon Hintli Mayaların kendi kültürlerinin katliamından nasıl kaçtıklarının anlaşılmasının mümkün kılıyor.

Ayaklarımızın altında henüz keşfedilmemiş bir koloni mi var? Yoksa bu dünyadışı varlıkların ziyaretinin bir kanıtı mı? Ya da bunun bizim Adem'imizden önceki Adem'lere ve evlatlarına ait olması mümkün mü?

İç dünya, zaman ve uzay boyutunda kesişen bir paralel evren olabilir mi? Ya da henüz anlayamadığımız bir şey? Alttaki büyüleyici anlatımları dinleyin!


(Adguk, Çeviri: Özge Eryağcı )


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Bu ay öne çıkanlar