2015-05-27

Google ölüme çare de mi buldu? Calico tam olarak ne yapacak?

Adolf Hitler, Calico, Genetik bilimi, Google, Hazreti Zülkarneyn, Lokman Hekim, Mehmet Fahri Sertkaya, Nazi Almanya'sı, Nazi UFO'ları, Nazi uzay araştırmaları, Süleyman aleyhisselam, Ölüme çare,




Tarih tekerrür ediyor: Google da ölüme çareyi buldu.


Malumunuz, Lokman Hekim ölüme çareyi sarımsak tohumundan bulmuş ve sonra yeryüzünden sarımsak tohumu kaldırılmıştı. Bu teknik ile vücudun doğal dengesi gereği yaşlanarak ölmesinin ve ölümcül hastalıklara yenilmesinin önüne geçmişti. Ama bu, mutlak anlamda ölüme çare bulunduğu anlamına gelmiyordu. Bir kaza, kasıt ya da savaş halinde insanlar yine ölüyorlardı. Bulunan şey, bu günkü tabirle ifade etmek gerekirse yaşlanmaya sebep olan genin durdurulmasıydı. Son bilimsel bulgular, Hz. Lokman, Hz. Zülkarneyn ve Hz. Süleyman zamanlarında dünyada şu anda olduğundan da daha ileri teknoloji çağı yaşandığını artık ispat ediyor. Ve o teknoloji devrinde ölüme çare bulan insanoğlu, günümüz teknoloji devrinde de ölüme çare bulmuş ve tarih tekerrür etmiş oluyor.


Günümüzde, daha 1940'larda Adolf Hitler'in bilim adamlarının da bu geni bulup durdurduğu ve mağlubiyet sonrasında Arjantin'e ve oradan da Antarktika'ya kaçan Hitler'in halen daha sağ olduğu ve altmış yaşlarında gösterdiği, 2000 yılında İran'da uluslar arası bir terör zirvesine katıldığı çok ciddi insanlar tarafından iddia edildi. Hitler'in 1945'teki kesin mağlubiyetinden sonra Hitler'e çalışan bilim adamlarının bir çoğu ABD'ye götürüldüler. Zaten bunların ciddi bir kısmı Alman gözüken Yahudilerdi. Dolayısı ile bu teknolojiler daha 1945'te ABD'nin ve ABD'yi kurup yöneten Siyonistlerin eline geçti. ABD'yi uzay çıkaran Von Braun bile Hitler'in bilim adamıydı.

Geçen sene Eylül ayında ise 
Google yeni bir şirket kurduğunu, Calico adlı bu şirketin yaşlanmayı bitirmek ve ölümcül hastalıkları yenmek için çalışacağını açıklamıştı. Şimdi bu şirket için bir de www.calicolabs.com adresinde bir internet sitesi kuruldu. Böylece şirketin varlığı resmiyet kazanmış oldu.

Şirketin misyonu bölümünde şu bilgiler yer alıyor: “Calico bir araştırma ve geliştirme şirketidir. Misyonu, gelişmiş teknolojiden yararlanarak, hayat döngümüzü kontrol eden biyolojiyi anlama yetimizi yükseltmektir. Bu bilgimizi, insanların daha uzun ve daha mutlu bir hayat sürdürmesi için müdahaleler geliştirmek üzere kullanacağız. Bu misyonu yüklenmek, pek çok disiplinin bir arada olduğu, uzun vadeli bir çabayı gerektiriyor. Bunun için de finansman çoktan sağlanmış durumda.”


Bana öyle geliyor ki Google'ı da yöneten Gizli Dünya Devleti, bu projeye görünürde epey masraf edecek, mesleğinde çok ileri gelen uzmanları çalıştıracak ve genetik biliminde ölüme çare niteliğinde buluşlara imza attığını açıklayacak. Amaaa... Zaten o formül elinde.. Bu hareket şekli ile işi sadece resmiyete oturtacak. Görelim bakalım, önümüzdeki yıllar neler gösterecek. Lokman Hekim'in bulduğu ölüme çare yönteminin bir benzerini dünya Google'dan mı temin edecek? Bu kadar stratejik bir teknik-imkan yine "onların" elinde mi olacak...

Ha bu arada, Google, Facebook, Twitter, NASA, NSA, CIA ve MOSSAD'ın aslında tek bir kurum olduğunu, tek bir merkezden yönetildiklerini ne zaman ve kim bu millete izah edecek?


Mehmet Fahri Sertkaya | www.SpaceExplorer.TV

(NOT: Kafanızda oluşan bir çok soruyu tahmin edebiliyorum. Bu muhtemel soruların hepsine daha önceki yayınlarımda cevap bulabileceğiniz için ve bir de bu yazı uzun olmasın diye tekrar temas etmedim. www.SpaceExplorer.TV ve www.GercekAdolfHitler.blogspot.com adreslerini detaylı ve dikkatli incelemenizin ardından dünyaya ve olaylara çok başka bakacağınızı garanti edebilirm.)







Uzay ve dünya dışı yaşam konularında birbirinden dikkat çekici yayınlar www.SpaceExplorer.TV sitemizde

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Bu ay öne çıkanlar